Spread the love


Διπλός πειρασμός στο Instagram. Αυτές είναι οι πιο καυτές δίδυμες στα social media.

Είναι δίδυμες, 25 ετών και κάθε μέρα ανεβάζουν καυτές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Οι αδελφές  έχουν αποτελέσει έμπνευση για τους πάνω από 200.000 ακόλουθους τους καθώς αγαπούν την άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι δύο νεαρές γυναίκες έδωσαν συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild και αποκάλυψαν πως στο παρελθόν ζύγιζαν μόλις 40 κιλά αλλά από όταν άρχισαν να προσέχουν την διατροφή τους και να αθλούνται, η ζωή τους άλλαξε προς το καλύτερο.

Οι αδελφές Baessler, η μελαχρινή Stefani και η ξανθιά Julia, τόνισαν πως δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για το πώς διατηρούν τα άψογα σώματά τους και παραδέχθηκαν πως η σωστή διατροφή παίζει ρόλο «κλειδί» και είναι κάτι που εφαρμόζουν στην καθημερινή τους ζωή. «Ετοιμάζουμε κάθε μέρα φρέσκα γεύματα και προσπαθούμε να τρώμε μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Προσέχουμε να καταναλώνουμε υγιεινά λίπη, υδατάνθρακες μακράς αλυσίδας και πολλές πρωτεΐνες», δήλωσαν οι δύο αδελφές.

Αν και οι καλλίγραμμες δίδυμες εργάζονται ήδη ως μοντέλα, παράλληλα, σπουδάζουν νομικά σε πανεπιστήμιο της Βιέννης. Οι 25χρονες αδελφές μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα που είναι κυρίως, εκτός από την αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό και η αγάπη για την χέβι μέταλ μουσική.

Δείτε τις στο Instagram και το Instagram1

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Stefani Baessler

Julia Baessler

 



Spread the love