Spread the love


Η πρώην του Φουστάνου και αργότερα το φλερτ του Γιάννη Λάτσιου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στη Μύκονο φορώντας ένα πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό, και εντυπωσιάζει με τις σωματικές της αναλογίες. Είναι γυναίκα πειρασμός, και το γνωρίζει.

Την κοπέλα τη γνωρίσαμε μέσα από ένα σύντομο δεσμό με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό. Ναι, η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου,Βίκυ Μανώλη προκάλεσε «εγκεφαλικά» στη Μύκονο με τη σέξι εμφάνισή της στην παραλία.

Η πανέμορφη καλλονή φορώντας ένα σέξι ολόσωμο μαγιό απόλαυσε τις βουτιές της μαζί με φίλη της ενώ οι καμπύλες της έγιναν αντικείμενο συζήτησης των ανδρών της παραλίας.

Αν θυμάστε είχε ακουστεί ότι η σέξι Βίκυ έβγαινε πριν λίγο καιρό με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά κανείς δεν επιβεβαίωσε αν όντως υπήρχε κάτι μεταξύ τους.

Σπουδάζει μηχανολογία και τρελαίνει τα πλατό και όχι μόνο, με το απίστευτο κορμί της και τα σαρκώδη χείλη της, αλλά και με το γυναικείο μπρίο της

Λέγαμε πολλά για το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή, αλλά δεν είχαμε δει ακόμα την sexy Βίκυ Μανώλη, το μοντέλο που πραγματικά, μας πήρε τα μυαλά!

Το μοντέλο Βίκυ Μανώλη (νικήτρια στο παρελθόν του διαγωνισμού Miss Europe Face), που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον θαυμαστό κόσμο των media.

Δείτε τη στο facebook και στον άλλο λογαριασμό της στο facebook

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βίκυ Μανώλη 1 Βίκυ Μανώλη 2 Βίκυ Μανώλη 3 Βίκυ Μανώλη 4 Βίκυ Μανώλη 5 Βίκυ Μανώλη 6 Βίκυ Μανώλη 7 Βίκυ Μανώλη 8 Βίκυ Μανώλη 9 Βίκυ Μανώλη 10

Δείτε την και σε μια παλαιότερη έξοδο ..

Βίκυ Μανώλη 11 Βίκυ Μανώλη 12 Βίκυ Μανώλη 13 Βίκυ Μανώλη 14 Βίκυ Μανώλη 15

Κι εδώ ακολουθούν ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ως μοντέλο, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Βίκυ Μανώλη 16 Βίκυ Μανώλη 17 Βίκυ Μανώλη 18 Βίκυ Μανώλη 19 Βίκυ Μανώλη 20 Βίκυ Μανώλη 21 Βίκυ Μανώλη 22 Βίκυ Μανώλη 23 Βίκυ Μανώλη 24 Βίκυ Μανώλη 25 Βίκυ Μανώλη 26 Βίκυ Μανώλη 27 Βίκυ Μανώλη 28 Βίκυ Μανώλη 29 Βίκυ Μανώλη 30 Βίκυ Μανώλη 31 Βίκυ Μανώλη 32 Βίκυ Μανώλη 33 Βίκυ Μανώλη 34 Βίκυ Μανώλη 35 Βίκυ Μανώλη 36 Βίκυ Μανώλη 37 Βίκυ Μανώλη 38

Βίκυ Μανώλη 39 Βίκυ Μανώλη 40 Βίκυ Μανώλη 41 Βίκυ Μανώλη 42 Βίκυ Μανώλη 43 Βίκυ Μανώλη 44



Spread the love