Spread the love


Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» Γκαμπριέλα Τσολάκοβα (Gavriela Tsolakova) με αγωγή της ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ σε όσους την έμπλεξαν σε υπόθεση ερασιτεχνικού πορνό. «Δεν γίνεται να νομίζουν ότι εγώ είμαι τσοντόβια».

Η πρώην παίκτρια του «Power of Love», σύμφωνα με τις πληροφορίες έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά όσων την συνέδεσαν με το ερασιτεχνικό πορνό που είχε τίτλο «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Αρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα».

Η Γκαμπριέλα ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τουλάχιστον 45 άτομα και ιστοσελίδες που ανέφεραν ότι πρωταγωνιστούσε στο βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τους είχα προειδοποιήσει να κατεβάσουν τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα δήλωσε, όμως δεν το έκαναν. Η αγωγή κατατέθηκε τη Δευτέρα. Ζητώ 1.000.000 ως αποζημίωση από όλους αυτούς που με έμπλεξαν άδικα σε αυτή την ιστορία» υποστηρίζει η Γκαμπριέλα και ισχυρίζεται πως λένε ψέματα:

«Όλες αυτές οι φήμες και τα δημοσιεύματα λάσπης κάνουν κακό στη δουλειά μου. Συναναστρέφομαι επαγγελματικά ως αστρολόγος-μελλοντολόγος οικογένειες, γυναίκες παντρεμένες, επιχειρηματίες.

Δεν γίνεται να νομίζουν ότι εγώ είμαι τσοντόβια. Και πολύ καιρό άργησα να το κάνω. Δεν μπορεί καθένας να αμαυρώνει το όνομά μου, και μάλιστα χωρίς στοιχεία. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή ντοκουμέντο που να αποδεικνύει ότι ήμουν εγώ στην τσόντα. Πώς θα με αντικρούσουν στο δικαστήριο;».

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, η Γκαμπριέλα αναφέρει πως κινήθηκε νομικά εναντίον ιστοσελίδων αλλά και χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κοινοποίησαν το θέμα με το ερωτικό βίντεο και υποστήριξαν πως η ίδια φορούσε μάσκα και πρωταγωνιστούσε.

Δείτε ακόμα:

Παίκτρια του Power of love: «Δεν έχω γυρίσει πορνό» (vids)



Spread the love