Spread the love


Το RockFellas είναι από τα μπαρ του Πειραιά που κατάφερε – αν και μισοκρυμμένο στον εσωτερικό δρόμο της Μαρίνας στη Ζέα- να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Και τώρα επιστρέφει στην πιο ψάγμένη και Excelsior εκδοχή του!

Καλά ποτά, ροκ μουσική και αισθητική, κλίμα παρέας χωρίς πόζες και πασαρέλες, “αμερικάνικο” styling και πάνω από όλα ένας καλά εννοούμενος μη-επαγγελματισμός. Αυτό ήταν εδώ και 5 χρόνια το στυλ του bar Rockfellas στον Πειραιά, φτιαγμένο με πολύ μεράκι και κέφι για μια νυχτερινή διασκέδαση με ματιά από την πλευρά του πελάτη και όχι του ιδιοκτήτη.
Ψυχή του Rockfellas ο Γιάννης Σεμιτέκολο, γνωστός δημοσιογράφος που στην κρίση επάνω δεν πτοήθηκε και άνοιξε στην πόλη του (παλιός και φανατικός Πειραιώτης και Ολυμπιακός) ένα bar όπως το είχε ο ίδιος ονειρευτεί. To Rockfellas γρήγορα απέκτησε πολλούς φίλους, έκανε αξέχαστα πάρτι, έδωσε χώρο σε ελληνικές ροκ μπάντες για live, και κράτησε σταθερό το επίπεδο του, παρά τις πολλές “εκπτώσεις” που χαρακτηρίζουν πλέον μεγάλο μέρος της νυχτερινής ζωής.
rockfellas_5
Από αυτή τη σεζόν όμως το Rockfellas μας ξανασυστήνεται ως Rockfellas Excelsior. Με πλήρη ανανεώση αλλά και με πιο ώριμο πρόσωπο, έχει να προτείνει μια πιο cool και πολυτελή άποψη για την πόλη που ψάχνει προτάσεις για ποιοτική έξοδο. Ο κατάλογος τώρα περιλαμβάνει περίπου 120 διαφορετικές ετικέτες, ιδιαίτερων αποσταγμάτων με περισσότερες από 40 ετικέτες ουίσκι, ρούμι και τζιν από διαφορετικές ποικιλίες, και μια ομάδα έμπειρων bartenders που προτείνουν γεύσεις και πρωτότυπα κοκτέιλ.
Rockfellas
Αλλαγές έχουμε και στο ωράριο, καθώς το Rockfellas Excelsior θα ανοίγει από τις 6 το απόγευμα, μια καλοδεχούμενη αντίληψη που θα την αγκαλιάσει ο πολύς κόσμος των γύρω γραφείων για ένα ποτό after work. Όσο για την Παρασκευή και το Σάββατο, το μπαρ θα ανοίγει τις πόρτες του στις 8 το βράδυ έως τις 4.30 το πρωί.
rockfellas_1
Μια ακόμη καινοτομία; Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα. Παρά το ότι και ο ίδιος ο Γιάννης είναι καπνιστής, το bar θα είναι “καθαρό” από κάπνα, τόσο για λόγους υγείας όσο και για να μπορέσει κανείς να απολαύσει το άρωμα του ποτού του και όχι την καμινάδα του διπλανού.
Rockfellas
RockFellas Excelsior, Κτίριο Γ2΄, κατάστημα Β10-Β11, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς. Τηλ.: 210 418 4440.
Φωτό: Νίκος Καρανικόλας, www.andro.gr


Spread the love