Spread the love


Η 19χρονη Alexis Ren διαφημίζει κοσμήματα με φόντο το γυμνό καλλίγραμμο σώμα της και προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Οι φωτογραφίες της γρήγορα έκαναν τον γύρο του κόσμου, γιατί πραγματικά προκαλεί με τις πόζες της.

Ο λόγος για την Alexis Ren, που γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από γονείς με καταγωγή από Ρωσία και Γερμανία.

Από μικρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, και μάλλον τα κατάφερε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού το σώμα της είναι όλα τα λεφτά.

Η Alexis στην τελευταία της φωτογράφιση, ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και διαφημίζει κοσμήματα με φόντο το γυμνό κορμί της.

Είναι μια «έμπειρη» 19χρονη, αφού έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1996, και το ύψος της δεν ξεπερνά τα 173 εκατοστά.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες της στο alexisren.tumblr.com

Τώρα, για να καταλάβετε το μέγεθος της διασημότητάς της θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram έχει κάνει τεράστια καριέρα αφού με μόλις 332 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν πάνω από 7,9m εκατομμύρια followers.

Φανταστείτε ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει συγκεντρώνουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια Likes. Αυτό κι αν είναι επιτυχία..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» και πολύ σέξι θέματα της Alexis Ren (ΦΩΤΟ)



Spread the love