Spread the love


Και φυσικά μιλάμε για τη νέα φωτογράφιση που έγινε στα Κάτω Πατήσια με πρωταγωνιστές το γνωστό μοντέλο από τον Βόλο, την Αναστασία Ναστάζια και τον Γιώργο Αφίφι.. σε ρόλο «σκληρής» γυναίκας που της αρέσει να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια της.

Η ιδέα της φωτογράφησης είναι ότι Αναστασία είναι μια πολύ δυναμική κοπέλα που επιβάλλεται με σαδιστική βια στον κατά τα άλλα γυμνασμένο συνάδελφό της Γιώργο Αφίφι κι έτσι αρχίζει η δημιουργία ενός διαφορετικού και σέξι concept

Στις ερωτήσεις μας πως ήταν η συνεργασία τους, αν και η ιδέα της φωτογράφησης ήταν να δώσουν κάτι το διαφορετικό είχε βαθμό δυσκολίας, μας απάντησαν ότι ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, αλλά παρόλα αυτά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και με πολύ γέλιο.

Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από την Αθήνα, μοντέλο ιδιαίτερα εμφανίσιμο με γοητευτικά γαλανά μάτια και στο βιογραφικό του μετράει πολλές εντυπωσιακές φωτογραφήσεις καθώς διαθέτει ένα τέλειο σώμα το οποίο κοσμούν ορισμένα όμορφα τατουάζ.

Τώρα, για την Αναστασία δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε, αφού ενθουσίασε γι ακόμη μια φορά στον ρόλο της «άγριας γυναίκας» που της πάει πολύ με τα μεσογειακά στοιχεία που διαθέτει, αφού είναι μια φυσική μελαχρινή με πολύ «ζουμερό» κορμί γεμάτο καμπύλες.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι την Αναστασία την γνωρίσαμε μέσα από προηγούμενο αφιέρωμα, και μας είχε εντυπωσιάσει με τις απαντήσεις της και τις φωτογραφίες της που μας είχε στείλει: «Αναστασία Ναστάζια: Η εντυπωσιακή Βολιώτισσα»

Η Αναστασία Ναστάζια είναι ακόμα ένα ζωντανό παράδειγμα, πως μια κοπέλα που ζει και εργάζεται σε μια επαρχιακή πόλη μπορεί να κλείνει δουλειές στην Αθήνα, χωρίς να μετακομίζει.

Μπράβο στα παιδιά, περιμένουμε να δούμε κι άλλες επιτυχημένες δουλειές σας.

Δείτε την Αναστασία Ναστάζια στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Δείτε κι ορισμένες από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανεβάζει η Αναστασία Ναστάζια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και τρελαίνει τους φίλους της, που τις γράφουν πολύ κολακευτικά σχόλια.

Εκτός από το προφίλ της έχει και σελίδα, με όλο την δουλειά της: Facebook

Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει πολλές φωτογραφήσεις, δεν έχει Instagram, αλλά διαθέτει πολύ χιούμορ, στοιχείο που το αναγνωρίζουν οι φίλοι της, και πέφτουν βροχή τα Like και τα σχόλια.

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια



Spread the love