Spread the love


Η 25χρονη Emily Ratajkowski είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τα σωματικά της κάλλη, και γιατί ξέρει όταν ποζάρει στον φακό να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της. Απολαύστε τη σε ορισμένες παλαιότερες πόζες της που «κόπηκαν» αλλά ήρθε ο καιρός να τις δούμε.

Έτσι, ουδέν κρυπτόν, αφού ήρθαν στο ως της δημοσιότητας παλιότερες φωτογραφίες της Emily Ratajkowski από τον Dominic Petruzzi, και ορισμένες κομμένες σκηνές, που τώρα αποφάσισαν να της δείξουν.

Η Emily Ratajkowski είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός που στα 25 της χρόνια έγινε παγκόσμιο είδωλο ομορφιάς. Γεννήθηκε στο Westminster του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά πολύ γρήγορα είδε την επιτυχία να της κτυπά την πόρτα.

Στα social media είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια αφού στο Instagram συνεχίζει να σαρώνει στο πέρασμά της. Φανταστείτε ότι με μόνο 1,378 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν μέχρι σήμερα περισσότεροι από 12,2 εκατομμύρια followers.

Έχει πολύ αθώο πρόσωπο, και τέλειο σώμα με μπούστο που κάνεις δεν μπορεί να μην το σχολιάσει. Όσο για τα οπίσθία της τα σχόλια δικά σας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Εδώ παίζουν όλα τα «καυτά» θέματα της Emily Ratajkowski  (ΦΩΤΟ)

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Δείτε και ορισμένες φωτογραφίες της σε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί:

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski



Spread the love