Spread the love


Τι κι αν ημερολογιακά μπήκε το καλοκαίρι; Εμείς το καταλάβαμε μόνο όταν η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε το μαγιό της και μας έδωσε τις καλύτερες εικόνες της για να μην μείνει κανένας παραπονούμενος. Απολαύστε τη.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, δεν τα πάει και πολύ καλά με τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αλλά όταν αναρτά φωτογραφίες της τότε γονατίζει το πανελλήνιο από το σκέρτσο και την ομορφιά της.

Έτσι, είπαμε να κάνουμε μια γύρα, και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις αναρτήσεις της γιατί και λατρεμένη είναι και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Τι κι αν ήρθε καλοκαίρι, εμείς αν δεν δούμε τη Δήμητρα Ματσούκα με μαγιό έχουμε μέσα μας χειμώνα.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι Η Δήμητρα Ματσούκα έχει γεννηθεί στην Αθήνα, στις 19 Ιανουαρίου 1974 και είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Δείτε το βιογραφικό της: wikipedia.org

Όμως η Δήμητρα έχει ορισμένα προβλήματα που ελπίζουμε να τα ξεπεράσει σύντομα γιατί είναι στη «μαύρη λίστα» εκείνων που χρωστούν και αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι της για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Η ηθοποιός, η οποία κατηγορεί τον λογιστή της για λάθος στον φόρο εισοδήματος την περίοδο 2010-2011, έχει, αυτή τη στιγμή, οφειλές της τάξης των 108.000 ευρώ. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση, ωστόσο, άσκησε έφεση και η υπόθεσή της εκδικάστηκε ξανά το 2016, οπότε και πήρε εκ νέου αναβολή. Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Πρω1νό, πριν από περίπου ένα χρόνο, η ίδια είχε δηλώσει πως «είναι σε εξέλιξη αυτή η ιστορία. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά!», διευκρινίζοντας πως επιθυμεί να κάνει διακανονισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Δήμητρα δεν παρέστη στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θέλει να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Παράλληλα, ζήτησε αναβολή της δίκης, λέγοντας πως η πελάτισσά του περιμένει την πώληση ενός σπιτιού από την οποία θα λάβει χρήματα, αλλά και την αμοιβή της από κάποια παραγωγή και με τα χρήματα αυτά πληρώσει τα χρέη της.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ακόμη μια αναβολή υπέρ της, μέχρι τα τέλη του 2017, ώστε να μπορέσει να βρει το ποσό και ξεχρεώσει, χωρίς να κινηθεί δικαστική διαδικασία σε βάρος της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δήμητρα Ματσούκα  Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα  Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα

Απολαυστε και ορισμένες φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα που ανέβασαν φίλοι της και της έκαναν tag

Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα



Spread the love