Spread the love


Η Ράιαν Τορέρο (Ryann Torrero) είναι τερματοφύλακας από τη Χιλή αλλά ζει μόνιμα στο Los Angeles και ξεχωρίζει όχι απλώς για το ταλέντο της στο ποδόσφαιρο, αλλά και με την φυσική της ομορφιά, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αθλήτριες του ποδοσφαίρου, κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που η Ryann Torrero φαντάζει στα μάτια μας ακόμα πιο εντυπωσιακή απ’ ότι είναι.

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, και η θάλασσα, γι αυτό και αρκετές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι με μαγιό. Αν δεν γνωρίζαμε τι δουλειά κάνει θα μπορούσαμε με τα βεβαιότητας να απαντήσουμε ότι είναι μοντέλο.

Με 389 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή περισσότερων από 5,396 χιλιάδων followers, και να κάνει τους φίλαθλους να λατρέψουν ακόμα πιο πολύ το ποδόσφαιρο, για χάρη της.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας αφήνουμε να δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει και ποζάρει με χάρη, αλλά και σοβαρότητα που ταιριάζει σε μια κοπέλα όπως η Ryann Torrero.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero Ryann Torrero



Spread the love