Spread the love


H Ευαγγελία Κεραμιδά με καταγωγή από την Πάτρα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά, και αυτός είναι ο λόγος που σε ότι διαγωνισμό έχει κατέβει σάρωσε όλα τα βραβεία.

Μάλιστα πλήθος αθλητών και επισκεπτών είχαν δώσει το «παρών», ενώ ο ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών ήταν μεγάλος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Mr. & Ms Hellas 2016, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.

Αρκετοί ήταν οι συμμετέχοντες από την Δυτική Ελλάδα με την Πατρινή Ευαγγελία Κεραμιδά, να κερδίζει τον τίτλο «ms bikini model» στον διαγωνισμό της Nac Hellas!

H 29χρονη Λιάνα είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι που από την στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την γυμναστική και το Body Building, πέτυχε σημαντικά πράγματα, δείχνοντας ότι η γυναικεία ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με ένα μυώδης σώμα.

Είναι απόφοιτη της σχολής Grafts και εξειδικεύεται στο Personal Training, ενώ έχει τελειώσει και τις σπουδές της στο Μαθηματικό Πάτρας.

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το fitness!

Οι γυμνασμένοι της κοιλιακοί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, η οποία βέβαια ανταμείφθηκε τόσο με την νέα της διάκριση, όσο και με τον θαυμασμό των γύρω της.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά Ευαγγελία Κεραμιδά



Spread the love