Spread the love


Η Λάουρα Νάργες, η πιο αργή και «αφράτη» παίκτρια του Survivor βρήκε δουλειά στην τηλεόραση, οπότε όσοι την θαύμαζαν στο τηλεπαιχνίδι με τα σκέρτσα της και την τσαχπινιά της θα συνεχίζουν να την θαυμάζουν από τους δέκτες τους.

Οι μηχανές ξεκινούν να δουλεύουν στο φουλ για το δεύτερο κύκλο του πετυχημένου ριάλιτι της τηλεόρασης του Σκάϊ,  με σκοπό να βγει στον αέρα τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τα στελέχη στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να ανατρέψουν δεδομένα.

Όπως είναι γνωστό το επιτυχημένο talent show θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις ίδιες καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ξανά μαζί ο Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας. Όμως, μαζί με τους παραπάνω θα συνεργαστεί ένα πρόσωπο έκπληξη, και πολύ «ζουμερή» κοπέλα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα όσα γίνονται στο backstageτου «Voice» θα περιγράφει η 27χρονη Λάουρα Νάργες. Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι στον καινούργιο κύκλο του talent show και θα μεταφέρει στα live όσα γίνονται στα παρασκήνια μιλώντας με τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε τη στο Facebook Official το Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Δείτε τα αφιερώματα του Lifeviews.gr στις πιο «καυτές» Ελληνίδες με bikini (ΦΩΤΟ)

Όλες οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες με τις πιο προκλητικές εμφανίσεις (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες Λάουρα Νάργες



Spread the love