Spread the love


Η Σοφία Γκότση, είναι μια πανέμορφη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, με εντυπωσιακό Instagram, και πτυχίο Πανεπιστημίου. Ποζάρει σαν σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό, και οι θαυμαστές της χαίρονται να την απολαμβάνουν.

Ο λόγος για μια πολύ εντυπωσιακή καστανή κοπέλα που μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη και έχει τελειώσει τις σπουδές της στο τμήμα των οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε πάνω της, δεν είναι οι γνώσεις που μπορεί να έχει στα οικονομικά, αλλά το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, ότι και αν φορέσει, όπως και να επιλέξει να ποζάρει στον φακό.

Η Σοφία Γκότση διαθέτει εξαιρετικές αναλογίες, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και έχει βρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει όσους την ακολουθούν, γιατί διατηρεί έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο Instagram.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, σας παραθέτουμε ορισμένες από τις πιο ευχάριστες στιγμές της, με τις πόζες της που σχολιάστηκαν πολύ θετικά από τους φίλους της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει ανεβάσει 169 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 14.9 χιλιάδες ακόλουθοι, ενώ στον λογαριασμό του Facebook, εκτός από τους φίλους που έχει αποδεχτεί, την ακολουθούν περισσότεροι από 7.260 άτομα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση Σοφία Γκότση



Spread the love