Spread the love


Η ιδιαίτερη ομορφιά της Χριστίνα Στεφανίδη «κουμπώνει» με έναν μοναδικό τρόπο με τις θεϊκές της αναλογίες και το απαράμιλλο στυλ της.

Η Χριστίνα Στεφανίδη, το μοντέλο που υπήρξε για πολλά χρόνια το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ, έχει μπει στο club των singles και ο αντρικός πληθυσμός έχει κάθε λόγο να χαίρεται.

Η μελαχρινή καλλονή, που κατάφερε να διαπρέψει και στην Ιταλία ως φωτομοντέλο, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στις φίλες της, μία από τις οποίες και η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και στα social media, των οποίων δηλώνει φαν.

Δείτε τη στο Instagram

Η Χριστίνα δεν παραλείπει να ενημερώνει τους followers της με φωτογραφίες και Insta Stories, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για το καλοσχηματισμένο της κορμί και τις στιλιστικές της επιλογές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της.

Μια από τις πιο καυτές παρουσίες στην ελληνική show biz κυκλοφορεί ελεύθερη και προκαλεί ταραχή στα αρσενικά!

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Στεφανίδη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη

 



Spread the love