Spread the love


Η Δωροθέα Μερκούρη έχει ομορφιά και γοητεία που είναι αδιαμφισβήτητη, και αρκετοί την αποκαλούν Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας. Έχει δυο κόρες που είναι πανέμορφες, όμως η κόρη της Ηλέκτρα που έγινε 18 ετών και έχει ξεκινήσει καριέρα.

Η Δωροθέα Μερκούρ έχει γεννηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, και εξελίχθηκε σε ηθοποιό που σαγηνεύει με το ιταλικό της ταμπεραμέντο και τη μεσογειακή ομορφιά της.

Η Δωροθέα Μερκούρ που την απολαμβάνουμε φέτος να χορεύει στο «Dancing with the Stars» ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της, Ηλέκτρας.

Η μεγάλη της κόρη είχε πρόσφατα γενέθλια και έγινε 18 ετών και από τις φωτογραφίες της μπορούμε να πούμε πως είναι μια κούκλα, όμορφη και εντυπωσιακή όσο και η μητέρα της.

Θυμίζουμε πως η Δωροθέα Μερκούρη έχει και μία άλλη κόρη, την 14χρονη Γαία από το γάμο της με τον Ward Stegerhoek.

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε τα βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο vimeo.com και τις φωτογραφίες της από το site της doroteamercuri.net

H Δωροθεά Μερκούρη στο Twitter το Instagram και στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Η Δωροθέα Μερκούρη, η δική μας Bellucci στα πρώτα της γυμνά (ΦΩΤΟ)

H Δωροθέα Μερκούρη ξανά ποζάρει γυμνή (ΦΩΤΟ)

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Δωροθέα Μερκούρη (ΦΩΤΟ)

Δωροθεά Μερκούρη Δωροθεά Μερκούρη Δωροθεά Μερκούρη Δωροθεά Μερκούρη

Δείτε την κόρη της Ηλέκτρα:

Τέλος, δείτε και την μικρότερη κόρη της Γκάια, που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο πλατό του σόου χορού «Dancing with the stars» για να χειροκροτήσει τη μητέρα της η οποία λαμβάνει μέρος:



Spread the love