Spread the love


Δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε πολύ σέξι πόζες και πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για photoshop στις φωτογραφίες της. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, που ξέρει πώς να απαντά στα επικριτικά σχόλια.

H ηθοποιός ανέβασε μία αισθησιακή φωτογραφία της στο προφίλ της και όπως στη συνέχεια αποκάλυψε έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια για το σώμα της.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που η Μαρία Κορινθίου ποζάρει είτε για τα περιοδικά, είτε για το Instagram δέχεται καταιγισμό σχολίων.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Οι haters και όλοι αυτοί που δεν διστάζουν να βγάλουν χολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληθαίνουν δυστυχώς συνεχώς.

Το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με εσώρουχα και φυσικά δέχτηκε και πάλι κριτική, με κάποιους να την κατηγορούν για «υπερβολικό photoshop».

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

https://www.instagram.com/p/BgV76KAHRvw/?hl=el&taken-by=mariakorinthiou

? Μου έλεγαν: “ Έχεις πολύ sexy εικόνα για το θέατρο.» Εγώ είπα: «Δουλειά μου είναι το θέατρο και το θέατρο δεν θέλει εικόνα.» ? Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι για εσένα, δώσε ουσία στο παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say» και «σπάσε» τα στερεότυπα. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το #MyBeautyMySay και κάνε το δικό σου statement! Μαζί, θα ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των γυναικών, ενώ το @Dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

https://www.instagram.com/p/BgD6LGZHnR2/?hl=el&taken-by=mariakorinthiou

 

 



Spread the love