Spread the love


Η φωτογραφία στο Instagram και το χαμόγελο ευτυχίας

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Sharon Stone, η οποία έγινε σε όλο τον πλανήτη γνωστή από την αστυνομικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» με τον Μάικλ Ντάγκλας, έχει γενέθλια.

Η θεά Sharon γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους τα 60α γενέθλιά τηςκαι φόρεσε το πιο καυτό μίνι φόρεμα για το πάρτυ της.

Sharon Stone

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φοράει τις πιο stylish μποτές, η Σάρον συγκέντρωσε χιλιάδες ευχές και σχόλια για το λαμπερό της χαμόγελο.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Μία μέρα αργότερα, η ηθοποιός ανέβασε άλλη μία φωτογραφία όπου κρατάει ευτυχισμένη τα μπαλόνια που της έφεραν οι τρεις γιοι της.

Η Sharon Stone είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

«Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από ‘κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Εχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ηρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Ετσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: Sharon Stone: Φωτογραφίζεται ημίγυμνη και αισθησιακή

Παρόλα αυτά, σε κάθε εμφάνισή της τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων και μας αρέσει πολύ.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone

 



Spread the love