Spread the love


Η Lindsey Pelas δεν σταμάτα να μας αναστατώνει με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πόζες της γίνονται όλο και περισσότερο «καυτές» σε σημείο που άνετα την χαρακτηρίζουμε ως την απόλυτη «γυναικά πειρασμό».

Έτσι, γι ακόμα μια φορά μας «τάραξε» ευχάριστα με τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό, αφού αυτό το κορίτσι δεν μπορεί σε καμιά των περιπτώσεων να περάσει απαρατήρητη.

Τα σωματικά της προσόντα με τις ολοστρόγγυλες καμπύλες, αλλά και το γλυκό και αθώο της βλέμμα μας κάνει να την αναζητούμε τακτικά για να μαθαίνουμε τα νέα της βλέποντας τις νέες πόζες που ανεβάζει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παλαιότερα είχε δεχθεί bullying για το μεγάλο της στήθος. «Δεν είναι τόσο φανταστικό όσο πιστεύει ο κόσμος να έχεις μεγάλο στήθος. Υπάρχουν πολλοί bullies εκεί έξω και πολύ μίσος για τις γυναίκες που διαθέτουν φυσικά μεγάλο μπούστο.

Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό μου είναι κομμάτι του εαυτού μου και έχω μάθει να το αποδέχομαι και να νιώθω όμορφη με αυτό», είπε το «κουνελάκι» του Playboy.

Δείτε τη στο Τwitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της αναρτήσεις:

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Lindsey Pelas (ΦΩΤΟ- VIDEO)



Spread the love