Spread the love


Η Αναστασία Τερζή μας ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» από την Πάρο φέτος, και αυτό αποτέλεσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αναστασία Τερζή γεννήθηκε στην Αθήνα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ταυτόχρονα όμως τραγουδάει, μιας και το όνειρό της από μικρή ήταν να φτάσει ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ώς μοντέλο έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International». Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ το 2014 στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International» και έλαβε τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».

Έχει να επιδείξει πολλές δουλειές στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα με μεγάλες εταιρίες. Η Αναστασία έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες συμμετέχοντας στις επιδείξεις που διοργανώνονται στις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας.

Είναι από τα κορίτσια που δεν το βάζει εύκολα κάτω και συνεχώς προσπαθεί, ακόμα και στο στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Εντυπωσιακή και στην πίστα και στο Instagram, γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love