Spread the love


Η Deyana Mounira φόρεσε το «καυτό» μπικίνι της και βγήκε να απολαύσει στη βεράντα της τον ήλιο. Τότε, συνέβη κάτι που ούτε η ίδια δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Η 27χρονη περσόνα των social media, Deyana Mounira κατηγορείται από φιλοζωικές εταιρείες και οργανώσεις για σεξουαλική διέγερση σκύλου, με αφορμή το τελευταίο βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από το μαύρο βασιλικό terrier της, το οποίο προφανώς είχε όρεξη για παιχνιδάκια.

Ο σκύλος σκαρφάλωσε κυριολεκτικά πάνω της και έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις που υπονοούσαν τις προθέσεις του όπως αναφέρει το Tmz.com

Το βίντεο αυτό που «ανέβηκε» στα social media, προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του Hef, πως ονομάζεται ο σκύλος, ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως η 27χρονη προκάλεσε το ζώο, «παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα», με συνέπεια ο σκύλος να «ανάψει» και να ακολουθήσουν όλα όσα θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Tony Toutouni, ιδιοκτήτης του σκύλου, δήλωσε ότι το μοντέλο, το οποίο ακολουθείται από 300.000 άτομα με μόνο 43 φωτογραφίες της στο instagram, διέγειρε σεξουαλικά τον σκύλο του, προκειμένου να καταγράψει το σκηνικό και να κερδίσει ακόμα περισσότερους ακολούθους.

Η Mounira από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του Hef ήταν εκείνος που την παρενόχλησε σεξουαλικά, παροτρύνοντας τον σκύλο να ανέβει πάνω της και να κάνει διάφορα.

Η 27χρονη είπε ότι ο Toutouni της ζήτησε να κουνήσει τα οπίσθιά της, ώστε ο σκύλος να τη μυρίσει και αμέσως μετά φώναζε στον σκύλο «γ…σε τη»!

Οι δυο τους θα βρουν την άκρη στα δικαστήρια, ωστόσο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love