Spread the love


https://www.instagram.com/p/BihOdNrnaD9xS_7BlzZMLYflsXQeEK5GWxMwbo0/?hl=el&taken-by=christina_stefanidi

https://www.instagram.com/p/BixMflDHWMnlFxy4a4f7P1yEgnItE3MYMOiicA0/?hl=el&taken-by=christina_stefanidi

Εκείνη προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό όταν αναφερόμαστε στη Χριστίνα Στεφανίδη. 

Η καλλονή με την εξωτική ομορφιά, που υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με τον Παναγιώτη Κονέ, τραβά και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας με τη φημολογούμενη σχέση της με το Χρήστο Μάστορα.

Την ίδια στιγμή, το μοντέλο με το θεϊκό κορμί ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις φήμες, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: να ποζάρει στο φακό και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Δείτε τη στο Instagram

Το προφίλ της στο Instagram παίρνει φωτιά, καθημερινά, με τις αναρτήσεις και τα στιγμιότυπα να μαρτυρούν ότι αυτή η γυναίκα είναι πυρκαγιά.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη
Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη Χριστίνα Στεφανίδη


Spread the love