Spread the love


Ο Διάσημος Έλληνας έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στον Νίκο Γεωργιάδη, για το περιοδικό ΟΚ, ενώ η εκκεντρική φωτογράφιση που συνόδευε την συνέντευξη θα συζητηθεί.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος κατάφερε για άλλη μια φορά, με την νέα φωτογράφιση στο περιοδικό “ΟΚ”, να σχολιαστεί ποικιλοτρώπος ποζάροντας ως “γυναίκα”.

Ο Λάκης μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, αποκάλυψε τον αν κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις περισσότερο για τον εαυτό του ή για τους άλλους: ¨Για τους άλλους. Όχι για να με κρίνουν αν είμαι καλός ή όχι, αλλά για να έχουν μια ευχάριστη στιγμή. Από την άλλη μεριά βέβαια, έχει θετικό αντίκτυπο τελευταία και σε εμένα το να δίνω χαρά και να την δέχεται ο κόσμος. Εγώ είμαι το σουβλάκι, η πατάτα η τηγανητή. Αλλά δεν μπορώ να απορρίψω το γκουρμέ όταν το εντεράκι το έχει γνωρίσει χρόνια πριν. Το έντερο του ανθρώπου είναι γύρω στα 12 μέτρα. Εντάξει το ένα μέτρο ας είναι γκουρμέ και στα υπόλοιπα 11 ας πιάσει χώρο το σουβλάκι!”.Διάσημος Έλληνας

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που μπήκε στην φυλακή δηλώνοντας πως:”Το πρώτο τρίμηνο ήταν τραγικό, γιατί ήταν περιπέτεια κοροϊδία. Στην πορεία θεώρησα σαν να κάνεις πέντε κάστινγκ πριν κλείσεις το συμβόλαιο. Εκεί το θέμα ήταν αν θα αποφυλακιστώ, αν με κρατήσουν μέσα, ποιον δικηγόρο θα πάρω. Μετά το πρώτο τρίμηνο αισθάνθηκα οτι έπαιζα σε ένα φίλμ το οποίο διαδραματιζόταν μέσα στην φυλακή. Πρέπει να τρώς από τα καζάνια, να βλέπεις κατσαρίδες γύρω σου, να μην προαυλίζεσαι σχεδόν καθόλου. Πως αυξομείωναν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή η Σαρλίζ Θερόντα κιλά τους για τους ρόλους; Μόνο που αυτοί βγήκαν με 300 εκατομμύρια παραπάνω, ενώ εγώ με 300 μείων. Ήταν το φίλμ της ζωής μου”…Και συνέχισε λέγοντας πως τελικά παρά τα όσ απε΄ρασε στην φυλακή ένοιωσε πρωταγωνιστής σε φίλμ: “Και αυτό έγινε. Δηλαδή με έλεγαν όλοι “κύριε Γαβαλά”.Περνούσα από το αρχιφυλακείο και όλοι ήταν με τα πούρα και την κομπολογιά και με έλεγαν “κύριε Γαβαλά” και τρέμανε για μένα. Μέχρι και οι Πυρήνες της Φωτιάς με σεβάστηκαν πολύ”.

Διάσημος Έλληνας

Όσο για το αν πιστεύει πως ο κόσμος έχει κακή γνώμη για εκείνον, αν τον θεωρεί απατεώνα απαντά: “Δεν είμαι και δεν με θεωρούν απατεώνα. Αυτά είναι για στενοκέφαλους. Εγώ είμαι celebrity γεννημένος. Δεν το αποποιούμαι αυτό. Αλλά από εκεί και πέρα δεν ζω σαν celebrity όλη μου την ημέρα. Το κάνω μέχρι εκεί που πρέπει για να παράξω αυτό που πρέπει να παράξω. Μπορεί αύριο να έρθει η απελευθέρωση μου και να μπορώ ξανά να δημιουργήσω.. Οπότε πρέπει να διατηρώ το μηχάνημα στο γκαράζ μεν, καλογυλαισμένο δε.”

Διάσημος ΈλληναςΔιάσημος Έλληνας

Ο Λάκης νοιώθει ευτυχισμένος πλέον; “Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω δύο τετράποδα που το πρωί με ξυπνάνε με έναν τρόπο που δεν υπάρχει. Ειδικά με το Σεξάκο μου, το Γιορκσάιρ, που ενώ δεν με αφήνει να τον χαϊδέψω, πολύ, όταν λείπω πολλή ώρα, κλαίει. Για εγωιστικούς λόγους, όχι γιατί αγαπάει εμένα, αλλά γιατί δεν θέλει να είναι μόνος του. Μετά έχω τη Λου, η οποία χορεύει μέσα στο σπίτι, είναι μια διαρκής παράσταση. Αυτή την στιγμή εκτός από μια ωραία σχέση που έχω “παρκαρισμένη”, χαριτωμένα φλερτάρω γενικά γύρω γύρω. Άρα η πεταλούδα δεν ζει μόνο της άνοιξη, θα ζήσει και το καλοκαίρι πηγάινοντας από λουλούδι σε λουλούδι. Οπότε οι διακοπές μου φέτος το καλοκαίρι πρέπει να είναι σε κάμπο.”

Διάσημος Έλληνας

Διάσημος Έλληνας

Τον έρωτα τον έχει χορτάσει; “Όχι δεν τον χόρτασα. Καταρχήν δεν προλάβαινα να ερωτευτώ κανέναν, γιατί όλοι ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι μαζί μου. Έμεινα με μια γυναίκα για εννέα χρόνια γιατί ο έρωτας της ήταν κάτι που με “ιδρυματοποίησα”. Όμως αυτή με κακόμαθε στο τι είναι ο έρωτας και πως είναι ένας άνθρωπος ερωτευμένος. Την γνώρισα όταν ήμουν 22 και αυτή 19…..”.

Διάσημος Έλληνας Διάσημος Έλληνας Διάσημος Έλληνας



Spread the love