Spread the love


H Αναστασία Καρανικολάου (Anastasia Karanikolaou) είναι γνωστή με το ψευδώνυμο (Stassiebaby) έχει Ελληνική καταγωγή και είναι αστέρι του Instagram που το ακολουθούν περισσότεροι από 3.1 εκατομμύρια followers.

H H Αναστασία Καρανικολάου έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου 1997 στην Καλιφόρνια, και έχει την Αμερικανική υπηκοότητα και ύψος που δεν ξεπερνάει τα 169 εκατοστά.

Αν δείτε τον λογαριασμό της στο Instagram θα καταλάβετε γιατί η Αναστασία Καρανικολάου τον χαμό που προκαλεί με τις αναρτήσεις της.

Έτσι, στην «καυτή» των ονομάτων του Instagram φιγουράρει και η Anastasia Karanikolaou, γνωστή ως Stassiebaby, η οποία κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα λόγω των επαφών της στο Instagram και το Twitter.

Βέβαια, δεν θα μπορέσουμε να παραλείψουμε την βαθιά φιλική της σχέση με την Kylie και την Kendell Jenner. Η ελληνική της ομορφιά έχει έναν τεράστιο αριθμό εκατομμυρίων φίλων στο Instagram και στο Twitter.

Στην πραγματικότητα, σε μια από τις συνεντεύξεις στην «Teen Vogue», η Kylie Jenner άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για την αγαπημένη της φίλη, Stassi.

«Είναι η πιο συνεπής και πιστή φίλη στη ζωή μου. Και νιώθω ότι χωρίς εσένα, δεν θα ήμουν το άτομο που είμαι σήμερα» είπε.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Anastasia Karanikolaou



Spread the love