Spread the love


Την Ειρήνη Γαβριελάτου την μάθαμε από άλλες δράσεις της, αλλά ξεχωρίζει έτσι και αλλιώς με ή χωρίς το μικρόφωνο στα χέρια της. Κάθε καλοκαίρι παρουσιάζει τα πιο «καυτά» ρεπορτάζ από τη νησί των ανέμων.

Τα video που παρουσιάζει από τις καλοκαιρινές παραλίες της Μυκόνου και από τα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού, έχουν χιλιάδες views, και η ίδια είναι πολύ αγαπητή στην νεολαία που μόλις την δουν την πλησιάζουν.

Τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται στη Μύκονο που αποτελεί το επίκεντρο της διασκέδασης στη χώρα μας, όπου μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο νησί με τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.

Οι ερωτήσεις της πολλές φορές φέρνουν σε αμηχανία τους «πρωταγωνιστές» των θεμάτων της, έχει χιούμορ και ένα εντελώς δικό της τρόπο παρουσίασης που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Με καταγωγή από Αθήνα, Κεφαλονιά και Πάρο και σπουδές στην Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθηγήτρια μοντέρνου και λάτιν χορού και διοργανώτρια εκδηλώσεων – καλλιτεχνικών θεαμάτων,

Η Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου φαίνεται ότι θα μείνει για πολύ καιρό στη Μύκονο, αφού η συνεργασία της με το mykonos live tv πάει από το καλό στο καλύτερο.

«Η Μύκονος από μόνη της είναι μία λέξη χίλιες εικόνες. Το πρώτο καλοκαίρι που πήγα, ήταν για διακοπές στο νησί, κατέβηκα με την εκδρομή που είχα διοργανώσει τότε με φίλους και φοιτητές μου και πέρασα εξαιρετικά, ήταν μία όμορφη εμπειρία», αναφέρει αρχικά η Ειρήνη.

«Το δεύτερο καλοκαίρι όμως που ξανά πήγα στην Μύκονο πάλι με την εκδρομή που είχα διοργανώσει, γνώρισα τον Πέτρο Νάζο, ιδιοκτήτη του Mykonos Live Tv, όπου και μου πρότεινε συνεργασία με τον κανάλι του», σημειώνει η ρεπόρτερ, προσθέτοντας ότι στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η ίδια και το μικρόφωνο της, που την έκανε γνωστή στο κοινό της Ελλάδας!

Δείτε τη στο instagram.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love