Spread the love


Μετά από αρκετές σεζόν στο Μακεδονία TV και με ένα μικρό χρονικό τηλεοπτικό διάλειμμα, η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αυτή τη φορά σε κανάλι που θέλει να διεκδικήσει πρωτιές με ένα προϊόν που αναμένεται να συζητηθεί. Το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη την περιμένει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να παρουσιάσει ένα ριάλιτι που της ταιριάζει γάντι.

Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, πρώην παίχτη και προέδρου του ΠΑΟΚ, συμφώνησε με το κανάλι του νυν προέδρου του ΠΑΟΚ για να αναλάβει ένα πρόγραμμα που στην Αμερική παρουσιάζει η Κλόε Καρντάσιαν, και ο τίτλός του είναι «Revenge Body».

Σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν η Κλόε Καρντάσιαν φέρνει μαζί της μια ομάδα από διατροφολόγους και γυμναστές και αναλαμβάνει για μια εβδομάδα δύο γυναίκες με σκοπό να αλλάξει την εμφάνιση τους.

Το βασικό κίνητρο είναι η εκδίκηση, γιατί θα πρέπει να δείξουν σε όσους τις αμφισβήτησαν, η της απέρριψαν και τις κορόιδεψαν ότι έκαναν λάθος.

Την αποκάλυψη για το ριάλιτι έκανε σε συνέντευξη της η Ιωάννα Λίλη και αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, αφού είναι μια πολύ ιντριγκαδόρικη επιλογή, όπως και και η επιλογή της Λίλη ως παρουσιάστρια.



Spread the love