Spread the love


Η Κατερίνα Ευαγγελινού είναι ένα κορίτσι που προκαλεί ταραχή στο Instagram με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει, και όχι άδικα. Από μοντέλο έγινε παρουσιάστρια και όταν κοιτάζει τον φακό μαγεύει τον αντρικό πληθυσμό.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού είναι μια παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη. Κάθε δημόσια ανάρτησή της στα social media συζητιέται, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram γίνεται πόλος έλξης για τον ανδρικό πληθυσμό.

Αυτή τη φορά η πανέμορφη Κατερίνα εμφανίσθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο φορούσε ένα μαύρο μπικίνι κι έκανε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της παραλίας, και μας άφησε να «χαζέψουμε» τα τατουάζ της.

Η ξανθιά καλλονή απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των ανέμων, μακριά από την ρουτίνα της Αθήνας. Όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα με το μαύρο μπικίνι της και άναψε «φωτιές» με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ δεν μας άφησε να δούμε τα μάτια της που τα έκρυβε καλά πίσω από τα γυαλιά μιας άλλης εποχής.

Δείτε τη στο instagram και στο site της lifestyleoptions.gr

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού

Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Κατερίνα Ευαγγελινού στο Instagram:

Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού Κατερίνα Ευαγγελινού



Spread the love