Spread the love


Οι διαφημίσεις αρωμάτων είναι πάντοτε αυτές που δεν μπορείς να δεις μόνο μία φορά. Χρειάζετε να τις δείτε άλλη μία. Κι άλλη μία. Μέχρι που να μπορέσετε να απορροφήσετε κάθε τους στιγμή. Αυτό γιατί τις περισσότερες φορές θα έχουν ένα μοντέλο παγκόσμιας κλάσης να πρωταγωνιστεί. Το νέο γυναικείο άρωμα της Paco Rabanne διάλεξε την Emily Ratajkowski και έκανε την καλύτερη επιλογή.

Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Δεν είναι μόνο ότι η εταιρεία εξασφαλίζει έτσι ότι η διαφήμιση και το νέο προϊόν θα φτάσουν στα μάτια και αυτιά πολλών. Είναι και ότι το κόνσεπτ που επέλεξαν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο κανέναν άντρα.

Η Emily Ratajkowski περπατάει σε μια μεγάλη σάλα και ανεβαίνει κάτι σκαλιά μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρά της. Στη διαδρομή την ακολουθούν διάφοροι άντρες. Κάθε ένας παθαίνει ένα ατύχημα που προκαλείται από τον επόμενο. Σε κάθε έναν η Emily δίνει κι από κάτι.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram και την σελίδα της  emrata.com

Στο τέλος όμως βγάζει εντελώς τα ρούχα της και μένει με ένα μαύρο εσώρουχο. Ένα εσώρουχο που η διαφήμιση αφήνει να εννοηθεί ότι το βγάζει επίσης όταν κλείνει η πόρτα. Κι έτσι, όλοι οι άντρες κάνουν ουρά στην κλειδαρότρυπα για να τη δουν.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που το ότι δεν φαίνεται απολύτως τίποτα, ταράζει περισσότερο το μυαλό. Κι αυτό η Emily Ratajkowski το κατέχει.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Emily Ratajkowski (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν



Spread the love