Spread the love


Η Ντέμη Πολίτη βρίσκεται  στη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες χορεύτριες, 

Η Ντέμη Πολίτη τελευταία εκτός από τους σέξι χορούς της αποφάσισε να μας απασχολήσει με τον στυλ της γι’ αυτό δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks», όπου τλεικά δεν κατάφερε να “συγκινήσει” τους κριτές και τις συμπαίκτριες της με τις εμφανίσεις της και αποχώρησε μόλις μια εβδομάδα μετά την είσοδο της στο ριάλιτι.

Στο βιογραφικό της στο site του SKAI  διαβάσαμε τα εξής : Κατάγεται από την Κεφαλονιά. Κατοικεί στην Αθήνα , έχει τελειώσει χρηματιστηριακά σε ΙΕΚ. Δουλεύει ως freestyle-club dancer σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, έχει το δικό της e-shop και τώρα μόλις άνοιξε και κατάστημα με ρούχα στην Αθήνα. Τα πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι δοτική, κοινωνική, πρόσχαρη, ευέλικτη, δημιουργική, ενώ τα μειονεκτήματα της ότι είναι υπερευαίσθητη, αμετάπειστη και νευρική.

Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί ήθελε να δει τι «γεύση» αφήνει το προσωπικό της στυλ, σε ανθρώπους που έχουν γνώσεις στην μόδα και να πάρει όσες πιο πολλές συμβουλές μπορεί από τους κριτές. Στόχος της είναι η νίκη! Δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική αλλά στην κακοπροαίρετη το πιθανότερο είναι πως θα αντιδράσει! Φυσικά πιστεύει πως μέσα από την καλοπροαίρετη κριτική μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Το είδωλο της στη μόδα είναι η Coco Chanel.

Δεν πειράζει όμως που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας αφού θα συνεχίζουμε να την βλέπουμε να χορεύει σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας, αλλά και στο Instagram της που είναι πολύ σέξι.

Δείτε την στο Instagram

Στις περισσότερες λήψεις η Ντέμη ποζάρει με μαγιό, σορτσάκια και αποκαλυπτικά φορέματα που –ομολογουμένως- της πάνε πολύ.

Η μελαχρινή που γνωρίσαμε μέσα από τα «καυτά» χορευτικά της σόου στα μεγαλύτερα αθηναϊκά club, θα γίνει και η δική σας αγαπημένη.

Τελικά τι της πηγαίνει περισσότερα; Ο χορός ή η μόδα;

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love