Spread the love


Μπορεί να μην έχουν πιάσει ακόμα οι ζέστες, αλλά η Ζοζεφίν προετοιμάζεται από τώρα για το καλοκαίρι με μια φωτογραφία που κολάζει.
Ο καιρός είναι ακόμα στα περίεργα του, μας πηγαίνει μια ζέστη μια πολύ κρύο, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Μάρτιος είναι στα μισά του και μόλις φύγει αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι. Αν δεν έχει αρχίσει ακόμα. Και πώς να μη συμβεί, όταν ηJosephine ποστάρει μετά από καιρό φωτογραφία της σε πλήρως «δροσερό» mood.

Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ, μια νεαρή κοπέλα με χαρακτηριστικό κάλλος, η Ζοζεφίν είναι κι απ΄αυτές που ζουν στα άκρα με τις ινσταγκραμικές τους αναρτήσεις. Αναφερόμαστε στο ένδυμα ή το μη ένδυμα που κατά καιρούς φοράνε. Ουκ ολίγες είναι οι φορές που φορούσε όσο το δυνατόν λιγότερα.

Τέτοια περίπτωση είναι και η τελευταία της ανάρτηση. Μια ανάρτηση που είναι η προσωποποίηση της ζεστής άνοιξης. Η Josephine κάνει λόγο για την άνθιση του εαυτού της, αλλά το θέαμα προκαλεί και μεγάλη άνθιση συναισθημάτων και σκέψεων σε όποιον δει τη φωτογραφία.

Με λουλούδια να βρίσκονται στη μακριά της χαίτη, η Josephine κάνει την αρχή σε τρόπον τινά καλοκαιρινές αναρτήσεις. Το λέμε αυτό γιατί φοράει το μαγιό της, αλλά μόνο το κάτω μέρος. Πάνω είναι τόπλες. Χρησιμοποιεί τα μαλλιά και τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της κι αυτό κάνει ακόμα πιο σέξι τη φωτογραφία.

 

View this post on Instagram

 

Let your dreams blossom ?

A post shared by Josephine (@josephinewendel) on



Spread the love