Spread the love


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σώζει αρνιά από τη σφαγή του Πάσχα. Γενναιόδωρος ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός με τα αρνάκια.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σώζει αρνιά από τη σφαγή του Πάσχα. Γενναιόδωρος ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός με τα αρνάκια.

Μπορεί οι Αμερικανοί πρόεδροι την Ημέρα των Ευχαριστιών να σώζουν μία γαλοπούλα, ωστόσο, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται λίγο πιο μεγαλόκαρδος και τώρα το Πάσχα θα σώσει πέντε αρνιά!

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός θα προσφέρει «άσυλο» στα μικρά αρνάκια στη βίλα του έξω από το Μιλάνο, σώζοντάς τα από τη «σφαγή του Πάσχα».

Δείτε πληροφορίες για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Wikipedia.org

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τα αρνάκια στον κήπο της έπαυλη του Σαν Μαρτίνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στηρίζει την εκστρατεία «το Πάσχα διάλεξε τη ζωή, διάλεξε την επιλογή βίγκαν».

Στο βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να κάθεται στο γρασίδι και να ταΐζει με το μπιμπερό μικρό αρνάκι, θέλοντας να μοιραστεί με όλους πως στο δικό του πασχαλινό τραπέζι δεν θα έχει κρέας, διότι προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Ο Ιταλός ευαισθητοποιήθηκε από τη Μικέλα Βιττόρια Μπραμπίλα, στέλεχος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και επικεφαλής της Ιταλικής Ένωσης για την Υπεράσπιση των Ζώων και του Περιβάλλοντος.

Ήθελε, αποκάλυψε, με τον τρόπο αυτό να στείλει το μήνυμα ότι στο πασχαλινό τραπέζι, φέτος, δεν πρόκειται να φάει κρέας, διότι επί της γαστρονομικής παράδοσης, προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Όπως τονίζουν οι παρατηρητές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προωθεί, συγχρόνως, και ένα πιο ευαίσθητο προφίλ, μακριά από τις υπερβολές του παρελθόντος.

Δείτε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλοντας να αποδείξει ότι διαθέτει και σημαντική κοινωνική ευαισθησία…

Αποφάσισε όμως να βοηθήσει, όπως του… αρμόζει τους σεισμοπαθείς των περιφερειών της κεντρικής Ιταλίας: με πρωτότυπο τρόπο, πριν λίγο καιρό!

 Δήλωσε λοιπόν διατεθειμένος να γευματίσει με όποιον πολίτη προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, στο πλαίσιο διαδικασίας «διαδικτυακού πλειστηριασμού».

Το φιλανθρωπικό γεύμα με τον πρώην «Καβαλιέρε» αναρτήθηκε στην διαδικτυακή πύλη Charitystars. Ως ποσό εκκίνησης, ορίσθηκαν τα δέκα χιλιάδες ευρώ. Ο νικητής (τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων), κατέβαλε τελικά δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ. Μαζί του, θα μπορέσει να πάρει στο γεύμα με τον Ιταλό καναλάρχη και πολιτικό, δυο φίλες ή φίλους που ο ίδιος επιθυμεί. «Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στη βίλα του ‘Αρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι Ιταλοί σχολιαστές…

 



Spread the love