Spread the love


Στην Ισπανία χαλαρώνει η Ελένη Φουρέιρα κατακτώντας συγχρόνως το ισπανικό κοινό με το χορό και το τραγούδι της, απ΄όπου ξεκίνησε και την ευρωπαϊκή της περιοδεία,  ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις της σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο, Κύπρο και Λονδίνο.

Η Ελένη Φουρέιρα αφού κατέκτησε με το «Fuego» τη 2η και καλύτερη θέση για την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2018, τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τη Eurovision επέστρεψε στην Ελλάδα και στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη, τη γενέτειρα του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία.

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Χθες, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δημοφιλές πρόγραμμα της ισπανικής τηλεόρασης «Fama A Bailar», όπου ερμήνευσε το «Fuego», φορώντας μία σέξι animal print ολόσωμη φόρμα ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία τόσο με το χορό της όσο και με την ερμηνεία της.

Η «φλογερή» της εμφάνιση κατάφερε να την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό της Ισπανίας το οποίο την αποθέωσε.

Λίγο πριν την εμφάνισή της στην ισπανική τηλεόραση, η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έδωσε μέσα από τα social media μια μικρή γεύση από την γνωριμία της με τους χορευτές, οι οποίοι θα τη συνόδευαν στο πλατό της εκπομπής με την ίδια να είναι αρκετά ευδιάθετη και ευτυχισμένη.

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Φυσικά, μετά το τέλος της εμφάνισής της στην εκπομπή «Fama A Bailar», η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε το κοινό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Thank you so much for the amazing night» (= Σας ευχαριστώ πολύ για την εκπληκτική νύχτα)

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Κάπως έτσι λοιπόν, η σαρωτική πορεία της Ελένης Φουρέιρα μετά το τέλος της Eurovision 2018 συνεχίζεται ακάθεκτη με μια διεθνής καριέρα να βρίσκεται προ των πυλών.

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Όσο για το πότε θα την απολαύσουμε στην Κύπρο, να σημειώσουμε πως η δημοφιλής τραγουδίστρια θα έρθει τρεις φορές στο νησί μας για τρεις διαφορετικούς λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι και η εμφάνισή της στο Cyprus Pride, στη Λευκωσία στις 3 Ιουνίου.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί το «Fuego» με την Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή  «Fama A Bailar»



Spread the love