Spread the love


Η Ελεάννα Παλαιολόγου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες personal trainer, αλλά και μοντέλο, που με κάθε της εμφάνιση προκαλεί τα βλέμματα, αφού είναι όμορφη και έχει έναν πολύ μοναδικό τρόπο για να κάνει τους άλλους να την προσέξουν.

Γεννημένη στην Αθήνα το 1994, η Ελεάννα είναι ένα από τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίας τρελαίνεται για σοκολάτα.

Θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην τηλεόραση και στη διαφήμιση.

Η εντυπωσιακή Ελεάννα Παλαιολόγου άρχισε το 2013 συνεργασία με το πρακτορείο μοντέλων που την ανέλαβε και λίγο αργότερα συμμετείχε στην πρώτη τηλεοπτική της διαφήμιση για γνωστή εταιρία αναψυκτικού, σε ένα σποτ που την έκανε αναγνωρίσιμη. Ακολούθησαν αρκετές φωτογραφίσεις για περιοδικά και ιστοσελίδες.

Η Ελεάννα Παλαιολόγου σπούδασε «International Certificate» στο Personal Training.

Θα ήθελε να επιτύχει στον χώρο το θεάματος, καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά και στη διαφήμιση.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει ότι της αρέσει πολύ η γυμναστική, και ότι στις κακές της συνήθειες συγκαταλέγει την υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας.

Επίσης, θεωρεί ότι το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι τα μάτια της.

Όταν βγαίνει έξω από το σπίτι της δεν πάει όπου να είναι αλλά επιλέγει πάντα το μέρος που της προκαλεί ένα συναίσθημα οικειότητας.

Όσο αφορά το φλερτ, είναι ξεκάθαρη αφού το θεωρεί μια ρομαντική προσέγγιση.

Όταν την ρώτησαν τι θα έπρεπε να έχει το ιδανικό αρσενικό που θα ήθελε δίπλα της έπε ότι πρέπει να το συνοδεύει η λέξη «κύριος» με «Κ» κεφαλαίο. Ειλικρινής, με μέλημά του τη φροντίδα και την αφοσίωση.

Εκτός από το μόντελινγκ και την γυμναστική βρίσκει χρόνια και για ιππασία, φωτογραφία, θέατρο, κινηματογράφο, ζωγραφική, crafting, shopping, και φυσικά το blogging, αφού διατηρεί το δικό της blog ανεβάζοντας πράγματα που την ενδιαφέρουν, αλλά και πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

Αγαπάει πολύ το Παρίσι, και όταν μιλάει για τον εαυτό της τότε δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας αφού όπως δηλώνει είναι: οργανωτική, μεθοδική, με υψηλή επαγγελματική συνείδηση. Είναι ευαίσθητη, ευγενική, αξιόπιστη, με θετική ενέργεια. Ευέξαπτη, αλλά ο θυμός της περνάει πολύ γρήγορα.

Όταν της ζήτησαν ευχές τότε δεν το σκέφτηκε πολύ καθώς θέλει: nα φτιάξει η οικονομική κατάσταση της χώρας άμεσα, να υπάρχει υγεία ψυχική και σωματική, και να έχει ελπίδα για το μέλλον.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κάτι είχε «παίξει» με την Ελεάννα Παλαιολόγου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βιένη με τον Κρίστιαν Καρπόζηλος ( πρώην σύζυγο της Τζούλιας Αλεξανδράτου) αφού ο Κρίστιαν φάνηκε εντελώς αφοσιωμένος σε εκείνη.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι ο Κρίστιαν είχε δηλώσει σε επικοινωνία μαζί του ότι είναι ελεύθερος, και συμπλήρωσε ότι, έχει ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες στο facebook και με άλλες γυναίκες πλην της Ελεάννας. «Είμαι ένας ελεύθερος και πολύ ευτυχισμένος άντρας. Κάνω τη ζωή μου από τη Βιένη μέχρι τη Μύκονο και σ’ όποιον αρέσει».

Όσο για την Τζούλια; Οι δύο πρώην φαίνεται ότι διατηρούν πολιτισμένες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Προτεραιότητα εξάλλου για την Αλεξανδράτου αυτή την εποχή είναι η ενασχόλησή της με τη showbiz.

Δείτε την στο eleannapal.blogspot.gr το Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε το παλαιότερο αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην σέξι Ελεάννα Παλαιολόγου(ΦΩΤΟ)

 



Spread the love