Spread the love


Η Τόνια Σωτηροπούλου μόλις ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram τα σχόλια για τις τέλειες αναλογίες της πέφτουν βροχή, και είναι όλα αποθεωτικά, αφού αυτό το μελαχρινό κορίτσι έχει τον δικό της τρόπο να μαγεύει τους φίλους της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, διαθέτει ένα από τα πιο σέξι και καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz, και αυτό δεν το κρύβει στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα μαύρο σέξι ολόσωμο μαγιό και πραγματικά τα σχόλια για τις τέλειες αναλογίες της ήταν εξαιρετικά..

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει ένα πολύ ωραίο σώμα και φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά.. Αν και ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ, ιδρωμένη και με τα μαλλιά της πιασμένα, καταφέρνει να αναστατώσει το διαδίκτυο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η πρώτη Ελληνίδα που στάθηκε δίπλα στον Daniel Graig στην ταινία James Bond: Skyfall, το 2012 και τον μάγεψε με την ομορφιά της.

Διαθέτει μυστηριώδες βλέμμα και μια ανεπιτήδευτη μεσογειακή ομορφιά ενώ πολύ θετικά σχόλια έχει αποσπάσει και το κορμί της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ενεργός υποστηρικτής της «Save a Greek Stray», μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Δείτε την στο Twitter το Tacebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Η Τόνια Σωτηροπούλου topless στο Brotherhood (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love