Spread the love


Με μια φωτογραφία για την παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού, η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφημένη από τον σύντροφό της Μάνο Παπαγιάννη θέλει να δώσει το δικό της τρυφερό μήνυμα.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, πριν λίγο καιρό υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ηθοποιός γέννησε πρόωρα και ο μπέμπης χρειάστηκε να μείνει για μερικές ημέρες στη θερμοκοιτίδα.

Σήμερα, το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα του μαζί με τα δύο του παιδιά στην θαλπωρή του σπιτιού τους.

Η Αγγελική, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και συχνά ανεβάζει εικόνες από τις δραστηριότητες της οικογένειας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook I το Facebook και στο Instagram

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στον φακό θηλάζοντας τον νεογέννητο γιο της.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα η Αγγελική, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ξαπλωμένη στο κρεβάτι της,​ ταΐζει τον μικρό της πρίγκιπα και δείχνει να το απολαμβάνει.

Δείτε ακόμα: Αγγελική Δαλιάνη: Topless στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

“Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο απο το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη

 



Spread the love