Spread the love


Ευτυχώς, οι επιθέσεις ζώων σε ανθρώπους με καλή κατάληξη είναι λίγες, αλλά κάθε φορά που τις συναντάμε στο διαδίκτυο είναι πολύ εντυπωσιακές. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν κι ευχηθείτε άλλο κακό να μην μας βρει.

Η πρόσφατη επίθεση άγριας τίγρης στην Κίνα, η οποία άφησε μια γυναίκα νεκρή, ξύπνησε εκ νέου το ενδιαφέρον για επιθέσεις άγριων ζώων που έχουν καταγραφεί σε video και έχουν γίνει viral.

Έτσι, μια γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο μας αποκάλυψε ορισμένες καταγεγραμμένες στιγμές που κόβουν την ανάσα. Οι μόνες απαιτήσεις μας στα στοιχεία της αναζήτησης ήταν ότι το ζώο έπρεπε να επιτίθεται σε έναν ανθρώπινο, αλλά αυτό το συμβάν να είχε ευτυχή κατάληξη και για τον άνθρωπο, αλλά και για το ζώο.

Τα ακροβατικά άλματα της λεοπάρδαλης πάνω στη στέγη:

Στον αναπτυγμένο κόσμο παράσιτα θεωρούνται τα ποντίκια και οι κατσαρίδες. Στην Ινδία παράσιτα θεωρούν τα άγρια ζώα που μπαίνουν μέσα στα σπίτια των χωρικών καταστρέφοντας τις περιουσίες τους, και αρκετές φορές σκοτώνουν τους ιδιοκτήτες. Η λεοπάρδαλη μοιάζει σαν μια άγρια γάτα που περιπλανήθηκε στο χωριό και κρύφτηκε σε ένα κτίριο. Η ταχύτητα του πλάσματος και την ευελιξία της είναι καταπληκτική.

Επίθεση από άλκη σε υπάλληλο της υπηρεσίας άγριας φύσης:

Ο Ranger μέσα στο χιόνι προσπαθεί να βοηθήσει την άλκη, αλλά αυτή είχε άλλα σχέδια.. Ο ranger φορούσε μια κάμερα GoPro πάνω της, και εξέταζε μια ταμπέλα σ΄ ένα νεαρό θηλυκό για επιστημονική έρευνα. Αλλά όταν την παίρνει μακριά με δεμένα τα μάτια της, αντί να τρέξει μακριά, άρχισε να του επιτίθεται..

Ο ελέφαντας έγινε έξω φρενών:

Ένας ελέφαντας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Όταν είναι πάνω από δύο τότε μπορεί να γίνουν φονική ομάδα και να σπείρουν την καταστροφή γιατί είναι πολύ δυνατά ζώα. Έτσι, στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφει μια παρέα ελεφάντων από περιοδεύων τσίρκο που προσπαθούν να πάνε τα ζώα στην θάλασσα για μπάνιο, προς τέρψη των τουριστών. Αλλά όταν ήρθε η ώρα να μαζέψουν τα ζώα τότε άρχισαν τα προβλήματα.. Ένας υπεύθυνος χτυπά έναν από τους ελέφαντες και τον κάνει να θυμώσει, σπάζοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου, σηκώνοντάς το από το έδαφος..

Αγριογούρουνο στην παραλία:

Λουόμενοι στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας έπαθαν σοκ όταν ένας τεράστιος κάπρος βγήκε από το νερό και έκανε τους πάντες να τρομάξουν.. Όταν μερικοί γενναίοι τουρίστες να προσπαθούν να τον πιάσουν, τους χτυπά με εκπληκτική δύναμη, φεύγοντας τρομαγμένο στο δάσος.

Ο βίσονας ήθελε την βόλτα του:

Αυτό είναι ένα ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει ένα τεράστιο βίσονα να τρέχει σε κατάσταση αμόκ μέσα σε πάρκινγκ στο Yellowstone. Πρώτα βλέπουμε τον βίσονα από απόσταση, να επιτίθεται σε ανθρώπους που κρύβονται στα δέντρα.. Οι κραυγές στο τέλος είναι πολύ τρομακτικές.

Η επίθεση του αλιγάτορα:

Ένας αμέριμνος αλιγάτορας έκανε την βόλτα του πάνω στο οδόστρωμα κεντρικής αρτηρίας και προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας στην Λουιζιάνα. Τρεις ηλίθιοι αποφασίζουν ότι δεν υπάρχει ώρα για αναμονή της αστυνομίας και θέλησαν να απομακρύνουν μόνοι τους το γιγαντιαίο σαρκοφάγο αμφίβιο από τον δρόμο. Τα αγόρια προσπάθησαν να του κλείσουν τα μάτια πετώντας ένα πουκάμισο πάνω του. Τέλος, ο αλιγάτορας δείχνει ποιος είναι το αφεντικό, τσακίζοντας με τα σαγόνια του το ένα χέρι από τα πιο ριψοκίνδυνα παιδιά. Κατέληξε στο νοσοκομείο με 80 ράμματα.



Spread the love