Spread the love


Ο λόγος για την Iryna Ivanova που διατηρεί το πιο «καυτό» προσωπικό λογαριασμό στο Facebook και από τότε που την ανακαλύψαμε χάσαμε τον ύπνο μας. Προκαλεί εντύπωση πως αυτό το κορμί μπορεί να δείχνει το στήθος της, έτσι άφοβα.

Η Iryna Ivanova είναι μια από τις τις «hot» playmate που αν την δεις μια φορά τότε δεν μπορείς να την ξεχάσεις, αφού τα γαλάζια μάτια της και το πολύ πληθωρικό της μπούστο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για βάσανα και σκέψεις.

Δείτε την σελίδα της: playmateiryna.com

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο instagram κατάφερε με μόλις 354 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να κεντρίσει περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια αντρικά βλέμματα. Όσο για τα βίντεο που ανεβάζει ούτε λόγος. Πιο καυτά και από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Χαλάλισε λίγο χρόνο στα social media που διατηρεί και σίγουρα θα ξεχάσεις να βγεις από εκεί, αφού όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ξεχωριστές και αναδεικνύουν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο τα σωματικά της προτερήματα.

Δείτε τη στο twitter  το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova Iryna Ivanova

Iryna Ivanova Iryna Ivanova



Spread the love