Spread the love


Η Ιωάννα Παπασταμάτη είναι ένα φρέσκο κορίτσι με καταγωγή από τη Λαμία, με πτυχίο Πανεπιστημίου, υπέροχο σώμα, και πολύ εντυπωσιακά social media. Ασχολείται επαγγελματικά με προϊόντα διατροφής, και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της με Live βίντεο.

Την Ιωάννα Παπασταμάτη την λατρέψαμε μέσα από τις Live εκπομπές της στο Fcebook, γιατί είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα με τις όμορφες φωτογραφίες της σε Facebook και Instagram. Είναι πτυχιούχος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όμως την κέρδισε το μόντελινγκ και η Herbalife.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το δροσερό κορίτσι αγαπάει τον φωτογραφικό φακό, ποζάρει με χάρη, και οι φίλοι της που την ακολουθούν της γράφουν πολύ θετικά σχόλια.

Στο Instagram έχει λογαριασμό με όνομα «Ioanna Bella» και κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού κατάφερε με μόνο με 95 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 53,1 χιλιάδες follower.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για την Ιωάννα Παπασταμάτη, αλλά κάθε φορά μας προκαλεί χαρά να βλέπουμε φωτογραφίες της και να μαθαίνουμε νέα της μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Lifeviews.gr είχε εξομολογηθεί ότι: «Με το μόντελιγκ ασχολήθηκα μετά από παροτρύνσεις φίλων, άλλα και ατόμων που με ανακάλυψαν μέσω του Facebook και του Instagram. Τώρα μένω Αθήνα, ενώ παράλληλα έχω εγγραφεί και στο πρακτορείο «ford modella». Συγχρόνως είμαι και σύμβουλος διατροφής και ευεξίας στην εταιρία Herbalife που έτσι έχω ένα επιπρόσθετο εισόδημα κάθε μήνα.

Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ήταν ως φιλόλογος και μοντέλο ταυτόχρονα με διάφορες φωτογραφήσεις και ως καλεσμένη σε διάφορες εκπομπές όπως της Αννίτα Πάνια στο «Αννίτα gr».

Όταν την ρωτήσαμε για την επιτυχία της σε Facebook και Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά και για τα «καυτά» της βίντεο με τις Live μεταδόσεις είπε ότι:

«Έχω αρκετούς followers στο Facebook, με ακολουθούν 25.000 άτομα και στο Instagram 150.000 άτομα αλλά μου το χακάραν οι φαν μου και έφτιαξα ένα καινούργιο εδώ κ 2 μήνες και σε αυτό με ακολουθούν 50,000 άτομα!! Με τις  live μεταδόσεις που κάνω μέσα από το Facebook έχω μέχρι και 10.000 προβολές, και όλο αυτό το «παιχνίδι» μου αρέσει αλλά συγχρόνως με κομπλάρει.  Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα που καθημερινά μου στέλνουν, αφού είναι άπειρα και απαντώ σε όσα προλαβαίνω !! Αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος που ορισμένοι ίσως με θεωρούν “ψωνάρα/σνόμπ” κάτι που δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση».

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ιωάννα Παπασταμάτη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook II το Facebook III το Facebook IIII και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη



Spread the love