Spread the love


Η Μυρτώ Νικολαράκου είναι ακόμα ένα κορίτσι που έχει καταπληκτικό λογαριασμό στο instagram, και ποζάρει σαν πραγματική σταρ. Οι ενδυματολογικές της επιλογές αναδεικνυόσουν περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της, και θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου.

Όπως μας πληροφορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σπούδασε στο Μητροπολιτικό Κολέγιο, και ως τόπο διαμονής δηλώνει τo προάστιο Ψυχικό της Αθήνας, ενώ η καταγωγή της κρατάει από το Γύθειο της Λακωνίας.

Επίσης στο Facebook ακολουθείται από 3.340 άτομα, και όχι άδικα αφού έχει ανεβασμένες πολύ όμορφες εικόνες της, και αναρτήσεις με τα αγαπημένα της στέκια.

Όσο αφορά τον λογαριασμό της στο Instagram έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά αφού με μόνο 137 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 8,508 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου Μυρτώ Νικολαράκου



Spread the love