Spread the love


Το μοντέλο Yana Vozharovskaya φιλοξενείται στο σαλόνι του περιοδικού Maxim Αυστραλίας ως το κορίτσι με το μαγιό της χρονιάς 2018, που κάνει απίστευτο ντεμπούτο.

Η Yana Vozharovskaya είναι 22 ετών φοιτήτρια στη σχολή σχεδιαστών εσωτερικού χώρου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, και φιλοξενείται στο ολοκαίνουργιο Maxim της Αυστραλίας ως το μοντέλο με το μαγιό χρόνου που φεύγει.

Οι φωτογραφίες της είναι του γνωστού Richard Mamando, και την συνέντευξη την παραχώρησε στον Santi Pintado. Ποιος όμως κοιτάζει τα ψηλά γράμματα όταν τα μάτια λένε όλη την αλήθεια;

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο δεν τα πάει και τόσο καλά στο Instagram αφού με 490 αναρτημένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω της περισσότερους από 43.4 χιλιάδες followers.

Εντάξει, αρχή της καριέρας της είναι και σίγουρα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να καλυτερεύσει την εικόνα της στα social media.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀VOZHAROVSKAYA YANA (@yana_vozh) on

Στην συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω τον εαυτό μου στο εξώφυλλο της MAXIM Australia. Αυτή είναι η πρώτη μου φωτογράφηση για το περιοδικό, και φυσικά είμαι εκστασιασμένη που είχα μια τέτοια ευκαιρία.

Η ολόκληρη της φωτογράφησης πήρε 10 ώρες με την πιο καταπληκτική και φιλική ομάδα, που είναι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν. Απόλαυσα απολύτως τη διαδικασία και αγαπούσα την ατμόσφαιρα γύρω μου.

Πιστεύω ότι μια γυναίκα είναι ένα πλάσμα που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή ενός ανθρώπου με τα μάτια και να εντυπωσιάσει και να διεγείρει ανεξάρτητα από τον τόπο, τη διάθεση και τον τόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα προσπαθώ να φανώ αντάξια και πιστεύω ότι είμαι μέτρια σέξι.

Το καλύτερο πλεονέκτημά μου είναι το σώμα μου – χάρη στο DNA και την λεπτή μέση, τα στρογγυλεμένα οπίσθια μου και τα μακρά, ίσια πόδια.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας στην πρωτεύουσα που ονομάζεται Khabarovsk. Θεωρώ τον εαυτό μου δημιουργικό πρόσωπο. Από την ηλικία των τεσσάρων συμμετείχα σε πολλές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, τραγούδι, χορό. Μου άρεσε πολύ να κάνω το πτυχίο μου σε πανεπιστήμιο της Ρωσίας και μου άρεσε αυτό που έκανα, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να μετακομίσω στην Αυστραλία, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη».

Απολαύστε ορισμένες από τις τελευταίες αναρτήσεις της Yana Vozharovskaya στο Instagram: Yana Vozharovskaya



Spread the love