Spread the love


Η Farrah Abraham προχώρησε σε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση που γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού η 27χρονη μητέρα δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Τα πέταξε όλα στην παραλία, και μας άφησε να χαζέψουμε το πληθωρικό κορμί της, κρύβοντας το στήθος με τα χέρια της ή με λίγους κόκκους άμμου.

Για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Farrah Abraham ξεκίνησε την καριέρα της ως τηλεοπτικό αστέρι αλλά εξελίχθηκε ως μια επιτυχημένη συγγραφέας, επιχειρηματίας, σεξ σύμβολο και μητέρα, και έχτισε γύρω από το όνομά της μια αυτοκρατορία με εμπορικά σήματα.

Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών ήταν μαζορέτα στο γυμνάσιο που φοιτούσε και μοντέλο ως έφηβη μητέρα μέσα από την τηλεοπτική στη σειρά MTV «16 και έγκυες». Αντιμετώπισε ανύπαντρη τη μητρότητα, καθώς ασχολήθηκε χωρίς πατέρα της κόρης της Σοφίας.

Η ιστορία του νεαρού κοριτσιού θα αγαπηθεί από το κοινό που θα την κάνει πρωταγωνιστήσει στην σειρά spin-off του MTV «Teen Mom».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει κοσμήσει κορυφαία περιοδικά, όπως το «Us Weekly» και το «Life & Style» και εμφανίσθηκε σε δεκάδες διαφημίσεις και δίκτυα, όπως τα ABC, VH1, MTV, Bravo, E !, FOX και NBC και πολλά άλλα.

Τον Αύγουστο του 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη της αυτοβιογραφία της στους «New York Times» με τίτλο, «My Teenage Dream Ended», που πώλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα.

Δείτε το site της: farrahabraham.me

Η Farrah Abraham διαφήμισε με το κορμί της τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αφού τα λόγια σε είναι περιττά και δεν μπορούν να περιγράψουν σε καμία περίπτωση αυτό που θα δείτε.

Η Farrah Abraham στο ατύχημα της ημέρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, και τακτικά ποζάρει με την κόρη της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αλλά είπαμε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και αγάπη.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love