Spread the love


Στη Μύκονο βρήκαν τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να μαζέψουν τα σκουπίδια από τις θάλασσες και τις ακτές του νησιού. Το σωστό παράδειγμα έδωσαν τα κορίτσια του βίντεο, που με χαρακτηριστική άνεση έκανα πολλούς να τις ακολουθήσουν.

Μπορεί να διαθέτει κορμί θανατηφόρο προκαλώντας λιποθυμίες στον ανδρικό πληθυσμό, όμως πάνω από όλα έχει οικολογική συνείδηση.

Η πιτσιρίκα που θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV βρέθηκε στην Ψαρρού για να απολαύσει το μπάνιο της και απέδειξε ότι ένα νεαρό και όμορφο κορίτσι μπορεί να συνδυάζει κάλλος και ευαισθησία.

Ενώ κάποιες άλλες θα αδιαφορούσαν, θα βρίσκονταν στον κόσμο τους και για το μόνο που θα νοιάζονταν θα ήταν η καλοπέρασή τους, εκείνη φρόντισε να καθαρίσει την θάλασσα από τα σκουπίδια που είχαν πέσει μέσα βάζοντας τα γυαλιά στους λουόμενους, γυναίκες και άνδρες.

Πάντως, οι άρρενες της κοσμικής πλαζ έτσι κι αλλιώς αλληθώρισαν βλέποντας την καλλίπυγο νεαρά να σκύβει για να μαζέψει τα σκουπιδάκια! Παράδειγμα προς μίμηση το κορίτσι! Αν πήγαινε και στον Σαρωνικό όπως στην Ψαρρού με αποκαλυπτικό μπικίνι, ουρές θα σχημάτιζαν οι εθελοντές για να τον καθαρίσουν!

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Δείτε όλα τα «καυτά» θέματα που έπαιξαν στη Μύκονο 2017 (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love