Spread the love


Η Alexis Ren παρουσιάζει τη νέα σειρά μαγιό Indah Swimwear «Let’s Get Lost» (Νοέμβριος 2016), και μας άφησε να απολαύσουμε τις δυνατότητες του κορμιού της. Είναι η 19χρονη με τα πιο όμορφα οπίσθια.

Η Alexis Ren είναι μια πανέμορφη Αμερικανίδα μοντέλο που η καριέρα της απογειώνεται κάθε φορά που φωτογραφίζεται, και μάλιστα με μαγιό.

Είναι μια «έμπειρη» 19χρονη, αφού έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1996, και το ύψος της δεν ξεπερνά τα 173 εκατοστά.

Την τελευταία φορά που την σταματήσαμε ήταν στα νησιά Bora-Bora που φωτογραφήθηκε από τον Kim Akrich με εκπληκτικά μαγιό, αλλά και χωρίς αυτά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Alexis Ren έγινε γνωστή για τα πολύ όμορφα και καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, που την έκαναν να κερδίζει τις εντυπώσεις, και να ξεχωρίζει στο instagram.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες της στο alexisren.tumblr.com

Μάλιστα με μόνο 300 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7 εκατομμύρια ακόλουθοι. Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Φανταστείτε ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει συγκεντρώνουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια Likes. Αυτό κι αν είναι επιτυχία..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren Alexis Ren

Δείτε ακόμα:

Alexis Ren: Η 19χρονη που μπορεί εύκολα να σε τρελάνει



Spread the love