Spread the love


Οι διάσημες έχουν χάσει το μέτρο και κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι μπορούν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους. Δείτε την Joanna Krupa να απολαμβάνει την γυμνή θέα από τον μπαλκόνι της.

Έτσι, σκέφτηκε τον καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσει. Απλά πέταξε τα ρούχα της και βγήκε στο μπαλκόνι της για να θαυμάσει τη θέα και εμείς το κορμί της.

Μάλιστα, δεν αρκέστηκε να βγάλει μια φωτογραφία, αλλά προτίμησε να τραβήξει βίντεο για να το ανεβάσει στο στο instagram δημιουργώντας πανικό, και κάνοντας το κορμί της να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, για να το θαυμάσουν πολλά εκατομμύρια μάτια.

Ο λόγος για την Joanna Krupa, που κατάφερε αυτό το μικρό της βίντεο να το θαυμάσουν περισσότεροι από 392 χιλιάδες φίλοι της που την ακολουθούν.

Η εντυπωσιακή καλλονή Joanna Krupa που είναι μια πολωνο-αμερικανή μοντέλο και ηθοποιός, με χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες και το κορμί της έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη..

Η 37χρονη Joanna Krupa έχει περπατήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα και έχει εμφανίσεις στην Αμερικάνικη τηλεόραση που συζητήθηκαν. Έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1979 κι έχει ύψος 170 εκατοστά.

Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστότερο από την σειρά «Real Housewives» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπου κι αν εμφανίζεται. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το στήθος της, και συχνά-πυκνά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε την στις καλύτερες στιγμές της στις πόζες που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Joanna Krupa: Έπιασε κρυάδακι και φαίνεται

Joanna Krupa: Το κορμί που τρέλανε τους άντρες (ΦΩΤΟ)



Spread the love