Spread the love


Μια φωτογραφία-ορισμός του τι σημαίνει πειρασμός. Αυτό αρκεί για να περιγράψει την Ιωάννα Μπέλλα στη χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram.
Αν αυτό δεν είναι τρανό δείγμα μοντέλου, δεν ξέρουμε ποιο μπορεί να είναι. Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει πει επανειλημμένα ότι δεν έβλεπε το μοντέλο στην Ιωάννα Μπέλλα, όμως από τότε πέρασαν μήνες και τα πράγματα εξελίσσονται. Κι η εξέλιξη τους στο σήμερα δείχνει το πόσο επαγγελματίας είναι πια η Ιωάννα.

Οι περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram είναι από τις δουλειές που κάνει εντός και στα πέριξ της μόδας. Είτε είναι πασαρέλες, είτε φωτογραφίσεις για περιοδικά, είτε για portfolio μεγάλων brands. Σε όλες είναι εμφανές πως η Ιωάννα το έχει. Ή εν πάση περιπτώσει το κατέκτησε.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της όμως δε βλέπουμε μόνο την επαγγελματική σκοπιά. Βλέπουμε και τη γυναίκα Ιωάννα Μπέλλα. Και δεν είναι λίγη ούτε στο δεύτερο. Αντιθέτως, είναι πολλή. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Η πανύψηλη Ιωάννα μας δείχνει όλο το καλλίγραμμο κορμί της έχοντας κάνει πολύ στοχευμένη επιλογή ρούχων.
Πάνω φοράει ένα κοντό τοπάκι που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιακή περιοχή. Κάτω φοράει μια φούστα με κοψίματα, ώστε όταν κάθεται να έχουν πρόσφορο έδαφος για να ξεπροβάλλουν τα πόδια της. Κι όταν μιλάμε για την Ιωάννα Μπέλλα, η έννοια «πόδια» πάει σε άλλη διάσταση.



Spread the love